Quooker Fusion en Quooker Flex actie

quooker-actie-foto

 

Unieke actie! Tijdelijk extra voordelig. Informeer naar de scherpste prijs. De Quooker Fusion en de Quooker Flex zijn de meest complete kokend waterkranen van dit moment en bovenal een ware revolutie. Met een Quooker kook je gemakkelijker, sneller en veiliger.

Quooker Fusion en Quooker Flex Pro3-VAQ

In één op de zes keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

“ik kocht de Quooker Fusion voor nog geen € 900,- en kom hem gelijk meenemen”
Jansma, Drachten

De Quooker Fusion en de Quooker Flex zijn één complete kokend waterkraan voor warm, koud en kokend water. De Quooker Fusion en Quooker Flex kokend waterkraan zijn met hun unieke dubbel-druk-draai beveiliging ook nog eens ontzettend veilig.

De Quooker Flex in daarnaast de eerste kokend waterkraan met uittrekbare slang!

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag.

Kortom: zonder een Quooker is je keuken niet compleet!

quooker-actie-foto-2

Gemakkelijk te monteren

Nu nog de stekker in het stopcontact en de Quooker is binnen 10 minuten klaar voor gebruik!

Heet water: deze halen de Quooker Fusion en de Quooker Flex rechtstreeks uit de Quooker PRO3-VAQ boiler

Koud en warm water: deze halen de Quooker Fusion en de Quooker Flex net zoals de traditionele keukenkranen rechtstreeks uit de waterleiding.

In de doos

Je besteld de Quooker Fusion en de Quooker Flex kokend waterkraan tijdens de actie natuurlijk in onze showroom. Geen lokkertje maar zoals je van ons gewend bent de prijs = de scherpste prijs!

Bekijk onze keukens »